Siirry sisältöön

Kuukauden yhdistykset: Renkajärven suojeluyhdistys ja Renkajärven kalastusyhdistys

Hattulassa on noin 140 yhdistystä. Niiden lisäksi täällä toimii myös iso joukko yhdistyksiä, joiden toiminta-alueena on Hämeenlinnan seutu tai koko Kanta-Häme. Yhdistysten toiminnalla on suuri merkitys toimintansa kohderyhmän ja toimintaa pyörittävien vapaaehtoisten ohella myös Hattulaan laajemminkin.

 

Haluamme nostaa yhdistysten toimintaa esille tästä näkökulmasta esittelemällä joka kuukausi yhden yhdistyksen kuukauden yhdistyksenä. Esimerkkien kautta haluamme tuoda esille yhdistystoiminnan roolia ja merkitystä Hattulassa. Yhdistysten yhteydessä tulemme harvoin pohtineeksi esimerkiksi kysymystä: entä jos niitä ei olisi?

 

Yhdistysten toiminnasta meille videolla kertovat puheenjohtajat Tuija Engbom ja Hannu Myllymäki.

 

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram