Siirry sisältöön

Kesätyöseteli

OP Etelä-Häme Kesätyöseteli

Hattulan kunta sekä OP Etelä-Häme tukevat nuorten työllistymistä jakamalla kesätyöseteleitä. Kunta tukee nuorten työllistymistä 12 setelillä ja OP Etelä-Häme 8 setelillä. Yhteensä kesätyöseteleitä jaetaan Hattulassa 20.

Kesätyöseteliä haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika 31.1.–30.4. (tai niin kauan, kun seteleitä riittää.) Kesätyön tulee sijoittua 5.6.–8.8. väliselle ajalle.

Lomakkeen voi täyttää työnantaja tai nuori itse, mutta työpaikan tulee olla tiedossa ennen lomakkeen täyttämistä. Kun lomake on käsitelty, siitä tulee tieto sekä nuorelle että työnantajalle.

HUOM! Kesätyöseteli ei ole työsopimus, vaan se täytyy tehdä erikseen työnantajan ja nuoren välillä!

Hattulan kunnan kesätyösetelit

Hattulan kunnan kesätyösetelit on tarkoitettu 15–28-vuotiaille hattulalaisille nuorille.

Hattulan kunnan tarjoamalla kesätyösetelillä voi työllistyä hattulalaiseen yritykseen tai yhdistykseen. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö, eikä seteliä voi käyttää kunnan omiin työpaikkoihin.

Seteleitä annetaan maksimissaan 2 kpl/y-tunnus ja 1 kpl/nuori.

Kesätyösetelin arvo Hattulan kunnan kesätyöseteleissä on 300 €. Kesätyöntekijän palkka tulee olla vähintään 500 €/10 työpäivää. Kesätyön tulee kestää vähintään 10 työpäivää tai 60h.

OP Etelä-Hämeen tarjoamat kesätyösetelit

OP Etelä-Hämeen tarjoamat kesätyösetelit on tarkoitettu 15–17-vuotiaille hattulalaisille nuorille. OP Etelä-Hämeen kesätyösetelit käyvät myös muiden kuntien alueella oleviin yrityksiin tai yhdistyksiin.

Seteleitä annetaan maksimissaan 2 kpl/y-tunnus ja 1 kpl/nuori.

Kesätyösetelin arvo OP Etelä-Hämeen seteleissä on 400 €. Kesätyöntekijän palkka tulee olla vähintään 500 €/10 työpäivää. Kesätyön tulee kestää vähintään 10 työpäivää tai 60h.

OP on mukana Sanoma Oy:n Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren työnantaja sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita:

Vastuullisen kesätyön periaatteet

Lisätietoja:

Etsivä nuorisotyöntekijä Marjo Niittymäki

050 5686 370
marjo.niittymaki@eduhat.fi

Kesätyösetelihakemus

Haku on päättynyt. Kiitos hakijoille!

Viim. päivitetty 5.6.2023

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram