Siirry sisältöön

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus – elämää varten

Hattulan kunta tarjoaa hattulalaisille lapsille ja perheille hyvinvointia sekä palveluja monipuolisesti ja laadukkaasti. Varhaiskasvatuksen tarkoitus on tukea lapsen kehittymistä ja kasvamista terveeksi ja tasapainoiseksi yksilöksi.

Päiväkodit ja perhepäivähoito

Tuet ja avustukset

Esiopetus

Asiakasmaksut

Sähköinen asiointi, Daisy

Päiväkotien lähiretkikohteiden kartat

Kysyimme varhaiskasvatuksen kotiväeltä heidän ajatuksiaan varhaiskasvatuksesta. Vastauksissa korostui kiitollisuus ja ilo siitä, miten lapset otetaan joka aamu vastaan rakkaudella ja ammattitaidolla. Positiivista palautetta sai myös ohjelman monipuolisuus ja ulkoiluun panostaminen. Varhaiskasvatus sai kokonaisarvosanaksi 4,7/5 tähteä.⭐

Suuret kiitokset Hattulan varhaiskasvatuksen henkilökunnalle arvokkaasta ja laadukkaasta työstä! ❤️

Liiku! -lomake varhaiskasvatuksen ryhmille

Liiku! -lomake koululais-, päivähoito- ja lukiolaisryhmille.

Liiku! ARX -lomake on Kulttuurikeskus ARXin kanssa sovittujen kulkemisten maksamiseen tarkoitettu seteli. Kulttuurikeskus Arx antaa niille ryhmille lomakkeen, joiden kanssa he ovat sopineet vierailusta.

Liiku! -lomake on tarkoitettu päivähoito-, esikoulu-, koululais- ja lukiolaisryhmille matkustettaessa Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteessä.

Lomake tulee täyttää aina ennen matkaa kokonaan ja jokaiselle bussiin nousulle erikseen. Eli, jos on vaihdollinen matka, tulee olla oma lomake vaihdolliselle osuudelle erikseen. Lomake annetaan täytettynä kuljettajalle.

Viim. päivitetty 4.6.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram