Siirry sisältöön

Oppilaspaikan hakeminen

HUOM! Kaikki kesän aikana tulleet oppilaspaikkahakemukset käsitellään vasta elokuussa. Kunnasta ollaan yhteydessä viimeistään viikolla 32 ennen koulun alkamista

Hattulan kunta muodostaa yhden oppilaaksiottoalueen. Sivistys- ja hyvinvointilautakunta on hyväksynyt perusopetuksen oppilaaksiottamisen kriteerit 19.4.2023 § 40.

Perusopetuksen oppilaaksiottamisen kriteerit 1.5.2023

Oppilaspaikkaa haetaan täyttämällä lomake, Oppilaspaikan hakeminen, joka palautetaan sivistys- ja hyvinvointitoimialan hallintoon, Myllytie 33, 13720 Parola.

Toissijaisen oppilaspaikan hakeminen

Mikäli huoltajat haluavat hakea oppilaalle oppilaspaikkaa muusta kuin Hattulan kunnan osoittamasta koulusta, on siitä täytettävä hakemus, ja toimitettava sivistystoimistoon.

Koulun aloittaminen vuotta säädettyä aiemmin tai myöhemmin

Mikäli huoltajat haluavat siirtää koulun aloitusta vuotta aiempaan tai vuotta säädettyä myöhempään, on siitä täytettävä hakemus, ja toimitettava sivistystoimistoon. Hakemuksen liitteenä tulee olla psykologin lausunto.

Pidennettyä oppivelvollisuutta haettaessa tulee toimittaa hakemus sivistys- ja hyvinvointitoimialan hallintoon, mukaan lääkärin lausunto.

Oppilas muuttaa

Mikäli oppilas muuttaa kunnan sisällä tai toiselle paikkakunnalle, tulee siitä ajoissa ilmoittaa luokanvalvojalle tai sivistys- ja hyvinvointitoimialan hallintoon.

Toiseen kuntaan muuttavan oppilaan oikeus käydä Hattulassa koulua katsotaan tapauskohtaisesti.

Viim. päivitetty 18.4.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram