Siirry sisältöön

Tenniskentät

Tenniskentät ovat käytössä kaudelle 2024. (1. kenttä kouluaikoina, 2. kenttää kesälomalla) 

Tenniskentät sijaitsevat Parolan keskuskentällä (Merventie 12). Paikoitus Marjahatun päiväkodin parkkipaikalla (Merventie 10).

Kesäkaudella käytettävissä on kaksi tenniskenttää. Kouluaikana (toukokuussa ja elokuun puolesta välistä lähtien) käytössä on yksi kenttä. Tenniskentille on mahdollista varata vuoroja vain kausimaksun maksamalla. Vuorot ovat varattavissa 1.5. alkaen. Kausimaksu on henkilökohtainen (vähintään yhden pelaajan jokaisella varatulla vuorolla tulee olla maksanut kausimaksu).

Kausimaksu on hattulalaisille 75 € ja muille 150 €.

HUOM! Tenniskentän verkon kiristysmekanismi on muuttunut. Kiristysavain löytyy huoltorakennuksesta.

Kausimaksu ja tenniskentän vuorojen varaus

Täytä Tenniskentän käyttövuorot -lomake ja toimita se sähköpostilla osoitteeseen timmivaraukset@hattula.fi Kausimaksu laskutetaan erikseen. Saat kuittauksen, kun avain on noudettavissa kirjaston palvelupisteeltä. Avaimella saat pääsyn huoltorakennukseen, josta löytyy tenniskenttien vuorojen varauslista. Kentälle voi varata yhden vuoron kerrallaan (maks. 2h) kirjoittamalla oman nimen varauslistaan. Uuden varauksen voi tehdä vasta, kun on käyttänyt edellisen vuoronsa. Huoltorakennuksessa on myös wc.

Varausvuorojen lista laitetaan huoltorakennukseen niin, että varaustilanteen näkee ikkunasta. Näkyvissä on kaksi viikkoa kerrallaan. Kentänhoitaja vastaa vuorolistojen vaihtamisesta. Jos tenniskentälle ei ole varauksia, kenttää saa käyttää vapaasti. Pyrimme siirtymään sähköiseen ajanvarausjärjestelmään kesällä 2025.

Kuvassa kaksi tenniskenttää ja vaaleankeltainen rakennus.
Vaaleankeltainen huoltorakennus on tenniskenttien takana.
Viim. päivitetty 23.5.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram