Siirry sisältöön

Liikuntavälinelainaus

Hattulan kirjastosta voit lainata kirjastokortilla monipuolisesti erilaisia liikuntavälineitä! Meiltä saat esimerkiksi lainattua Hattula-pyörän (Crescent City), frisbeegolfsettejä tai aktiivisuusrannekkeen. Uutuutena on golfsetit. Sivun alalaidassa on kuva, johon on koottu lainattavat välineet.

Liikuntavälineitä voi tulla kysymään suoraan kirjastolta tai niitä voi varata osoitteesta www.vanamo.finna.fi. Varaus Vanamo-kirjastot nettisivulta vaatii kirjastokortin ja pin-koodin. Pin-koodin saat kirjastolta. Liikuntavälineitä voi hakea palvelusta valitsemalla tarkennettu haku ja aineistolajiksi esine. Hakunäkymässä voit valita kirjastoksi Hattulan kirjaston.

Kirjaston neuvonta:

Sähköposti: hattulan.kirjasto@hattula.fi

Puhelin: 050 509 0335

Hattulan kirjaston lainattavat liikuntavälineet listattuna. Aktiivisuusranneke, Golfbägi (Junior, miehet, naiset), Padel-setti, polkupyörä, sulkaapallosetti. Kuntoliikunta. Foam roller, gymstick, jumppakuminauha, kahvakuula (4, 6, 8, 12 ja 16kg), kuntohulavanne (1,2 ja 1,5 kg), vesijuoksuvyö. Talviurheilu. Lumikengät (aikuiset ja lapset), luistelutuki, retkiluistin kenkäsiteellä. Multigolf. Frisbeegolf-setti, frisbeegolf-kiekkosetti, futisgolf-setti, puistogolf-mailasetti. Muut esineet. Ilmatäytteinen darts-taulu, mölkky, petanque, sateenvarjo Hattula, roskanpoimija (myös lasten), verenpainemittari.
Hattulan kirjaston lainattavat liikuntavälineet.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram