Siirry sisältöön

Tilavaraukset

Hattulassa on vuokrattavissa lukuisia liikunta-, toiminta- ja kokoustiloja. Tiloja vuokrataan myös yksityiseen käyttöön esim. perheliikuntaan. Kunnan tiloista on mahdollista vuokrata yksittäisiä vuoroja tai vakiovuoroja. Kunnan tilojen käyttö on maksullista kaikille käyttäjille lukuun ottamatta kunnan omaa käyttöä.

Tilavuokrat laskutetaan n. kuukauden välein ja lasku tulee vuokraajalle postissa.

Uusi hinnasto voimassa 1.9.2023 alkaen: uusi hinnasto.

Huomioitavaa tilavarauksista

Tila on käytettävissä varatun ajan. Rakennuksesta on poistuttava 20 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Pukuhuoneisiin voi mennä 20 minuuttia ennen varatun vuoron alkua.

Ennen vuorosi alkua, tallenna puhelimeesi kiinteistöpäivystyksen puhelinnumero ongelmatilanteiden varalta. Kiinteistönhoidon päivystyspuhelin vastaa kiireellisissä tapauksissa 24 h/vrk 050 3619 227.

Ohjeita Timmin käyttöön

Järjestelmästä voit varata liikuntasalit, kentät sekä virkistys- ja kokoustilat. Timmiin on mahdollista rekisteröityä yksityishenkilönä tai organisaation (esim. seuran) yhteyshenkilönä. Huomioithan, että mikäli haluat tehdä varaushakemuksen organisaation puolesta, on sinun ensin toimitettava käyttöoikeushakemus sähköpostitse. Kirjautuneena voit selailla tiloja ja tehdä varaushakemuksia.

Varauksia voi tehdä Timmissä vähintään kolmen päivän päähän varausajankohdasta. Varaushakemukset käsitellään kolmen arkipäivän sisällä. Huomioi, että juhlapyhät saattavat pidentää varaushakemusten käsittelyaikaa.  Varauksen peruminen Timmissä on mahdollista maksutta kaksi viikkoa ennen varauksen ajankohtaa. Mikäli rekisteröityminen timmiin ei ole mahdollista, voit tehdä varauspyynnön myös sähköpostitse. Katso ohjeet varauspyyntöön alempaa tältä sivulta.

Seuroille, opistoille ja muille ohjattua toimintaa järjestäville tahoille voidaan vuokrata myös muita koulujen tiloja, kuten luokkia. Tiedustele tiloja sähköpostitse!

Timmi pikaohjeet yksityisille käyttäjille ja organisaatioille

Rekisteröityminen

Tilavarausten tekeminen

Varauspyynnöt

Kunnan tilat varataan ensisijaisesti Timmi-järjestelmän kautta. Sähköpostitse varaustiedustelun voi lähettää osoitteeseen timmivaraukset@hattula.fi (Sähköpostitse myös kaikki Ahorannan varaukset ja varaukset alle kolmen päivän päähän). Ilmoita sähköpostissa:

  1. Varattavan tilan nimi.
  2. Varauksen toivottu ajankohta (sekä kausi, mikäli kyseessä on toistuva varaus), sisältäen päivämäärän tai viikonpäivän sekä kellonajan.
  3. Varaajan nimi ja yhteystiedot (seura, yritys tai henkilö), sisältäen osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.
  4. Laskutettavan yrityksen Y-tunnus tai laskutettavan henkilön henkilötunnus.

Vakiovuorot ja jakoperiaatteet

Vakiovuorot ovat haettavissa syys- ja kevätkaudelle kerran vuodessa. Kesäkaudelle liikuntasalivuoroja myönnetään vain Juteinikeskuksen liikuntahalliin. Vakiovuoroja voidaan myöntää myös hakuajan päätyttyä, mikäli vapaita aikoja on.

Vakiovuorojen hakuaika:
Kesäkaudeksi 28.2. mennessä. Kesäkausi 3.6.-31.8. (palloilukentät, Juteinikeskuksen liikuntahalli)
Syys- ja kevätkaudeksi 15.5. mennessä. Syys- ja talvikausi 1.9.-31.5. (kaikki liikuntasalien ja virkistystilojen vuorot)

Jakoperiaatteet:

Hakuajan jälkeen kaikki vakiovuorohakemukset otetaan käsittelyyn ja vuorot jaetaan seuraavien jakoperiaatteiden mukaisesti.

  1. Koulun toiminta
  2. Kunnan muu toiminta
  3. Hattulalaiset urheiluseurat, yhdistykset, Vanajaveden opisto
  4. Ulkopaikkakuntalaiset urheiluseurat, yhdistykset
  5. Yksityiset

Vakiovuorot ovat ensisijaisina yksittäisiin varauksiin nähden.

Tilojen laskutus

Tilat laskutetaan pääsääntöisesti kuukausittain. Lasku toimitetaan postitse ilmoitettuun laskutusosoitteesen.

Muita vuokrattavia tiloja

Viim. päivitetty 4.4.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram