Siirry sisältöön

Yritysneuvonta

Alkavien yritysten neuvontapalveluita Hattulan kunnalle tarjoaa Hämeen uusyrityskeskus, jonka kanssa kunnalla on yhteistyösopimus. Palvelu on maksutonta.

ProAgria tarjoaa asiantuntijapalveluja ja osaamista maatalouden ja maaseudun yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Yhteyshenkilönä toimii Kirsi Sinisilta (ProAgria Etelä-Suomi ry, yritysasiantuntija, projektipäällikkö), puh. 041 7308 209. Muut yhteystiedot löytyvät linkistä.

ProAgrian hallinnoiman Onnistumme yhdessä Hämeessä -hankkeen tavoitteena on varmistaa, että maaseudun yritykset, monialaiset maatilat ja yritystoimintaa maaseudulle suunnittelevat saavat asiantuntija‐apua sekä ohjausta yritystoiminnan vaiheisiin, ohjausta rahoitusmahdollisuuksista sekä ajankohtaista tietoa yritystoiminnan eri osa-alueista. Hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien maaseudun yritysten kestävää, kilpailukykyistä ja kannattavaa nykyaikaista liiketoimintaa ja tukee liiketoiminnan jatkuvuutta.

 

hameen-uusyrityskeskus

 

 

 

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram