Siirry sisältöön

Frisbee- ja Multigolf

Hattulan on frisbee- ja multigolfradoista löytyy sopiva vaihtoehto kaikentasoisille pelaajille. Hattulasta löytyy kolme avointa multigolfkenttää ja kolme pelkästään frisbeellä pelattavaa kenttää.

Multigolf on laji, jossa yhdellä kentällä voi pelata kolmea lajia: frisbeegolfia, futisgolfia tai puistogolfia. Kaikki multigolf-kentät sopivat siis myös frisbeegolfin pelaamiseen! Kunkin kentän väylät voi pelata läpi pelkästään yhdellä pelivälineellä tai käydä läpi kaikki kolme lajia. Tarkoituksena kaikissa lajeissa on perinteisen frisbeegolfin tapaan suorittaa jokainen väylä mahdollisimman vähin heitoin, potkuin tai lyönnein. Hattulan kunnan kirjastosta voit lainata pelivälineitä omaan käyttöösi.

Multigolf sopii lajina niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin. Seniorit voivat pyytää opastusta lajiin Pia Vekalta; pia.vekka@hattula.fi tai puh. 050 595 3389.

Multigolfin kotisivuilta löydät tarkempaa tietoa lajista ja sen säännöistä. Linkki kotisivuille.

Hattula MultiGolfPark

Juteinikeskuksella sijaitseva 9-väyläinen multigolfrata. Rata sisältää vaihtelevan pituisia väyliä, sekä rakennettuja esteitä. Hattula MultiGolfPark on Suomen ensimmäinen varta vasten lajille rakennettu kenttä, joka otettiin käyttöön kesällä 2019.

Kentän ranking-listan ja muuta lisätietoa löydät tästä linkistä.

Osoite: Opinkuja 2, 13720 Parola. Kulku Opinkujalle Hattulantien kautta. Rata sijaitsee Juteinikeskuksen alueella.

OHJEITA PELAAJILLE, HATTULA MULTIGOLFPARK

Hattulan MultiGolfParkin tulostettava tuloskortti löytyy tästä. Tuloskortista löydät kootusti väyläkohtaiset ohjeet ja par-tulokset eri lajeihin.

Tulostusohje: Tulosta 2-puoleisena, kääntö pitkän sivun kautta.

Hattula DiscGolfPark (Hiihtomaa)

Hattulaan toukokuussa 2010 avattu DiscGolfPark sijaitsee aivan valtatie 3:n vieressä Parolanharjun kupeessa. A1-luokan Hattula DiscGolfpark on kilpa- ja harrastajatason 18-väyläinen frisbeegolfrata. Radan par on 57 ja kokonaispituus 1909 metriä.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä(avautuu uudessa ikkunassa) linkistä.

Osoite: Lehijärvenrantatie, 13700 Hattula. Ajo-ohjeet: Merventieltä käännytään Ihalemmentielle, josta käännytään Lehijärvenrantatielle. Aja lyhyt matka Lehijärvenrantatietä, kunnes vastaan tulee kyltti "Hiihtomaa". DiscGolfParkin ensimmäinen tii alkaa Hiihtomaan parkkipaikan vierestä.

Parolannummen frisbeegolfrata

Parolannummelle heinäkuussa 2017 avattu frisbeegolfrata on kilpa- ja harrastajatason 12-väyläinen frisbeegolfrata. Radan yleisluonne on mäkinen metsärata. Alkupään väylät ovat hieman lyhyempiä ja rata on loppua kohden haastava ihan kilpapelaajallekin.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä(avautuu uudessa ikkunassa) linkistä.

Osoite: Parolannummentie 337, 13701 Hattula

Lepaan multigolfrata

Lepaan 9-väyläinen multigolfrata kulkee hienoissa maisemissa järven rannalla. Vesikin on pelissä parilla väylällä. Pääosin helponpuoleinen, aloittelijoille hyvin soveltuva rata. Väylät ovat 50-70m pituisia.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä(avautuu uudessa ikkunassa) linkistä.

Osoite: Lepaantie 80, 14610 Lepaa

OHJEITA PELAAJILLE, LEPAAN MULTIGOLFRATA

Lepaan MultiGolfradan tulostettava tuloskortti löytyy tästä. Tuloskortista löydät kootusti väyläkohtaiset ohjeet ja par-tulokset eri lajeihin.

Tulostusohje: Tulosta 2-puoleisena, kääntö pitkän sivun kautta.

Pekolan multigolfrata

Pekolan koulun yhteydessä sijaitsee 7-väyläinen metsärata. Radalla on frisbeegolfkorit sekä reiät futisgolfia ja puistogolfia varten. Pekolan radalla voit pelata tuulen kahinan ja linnunlaulun lomassa. Rata sopii erittäin hyvin nuoremmille pelaajille ja aloittelijoille.

Osoite: Aulangontie 629, 13900 Pekola

Ahorannan multigolfrata

Ahorannan leirikeskuksen yhteydessä sijaitsee 9-väyläinen multigolfrata. Rata on leirikeskuksen käyttäjien käytössä.

Petäyksen frisbeegolfrata

Aloittelijaystävällinen 9-väyläinen metsärata Hotelli Petäyksen maastossa kauniiden järvimaisemien vieressä.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä(avautuu uudessa ikkunassa) linkistä.

Osoite: Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö

Viim. päivitetty 3.6.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram