Siirry sisältöön

Tietopyynnöt

Sivua päivitetään.

Asiakirjoja voit aina pyytää kunnan kirjaamosta osoitteesta hattulan.kunta@hattula.fi, sillä asiakirja- ja tietopyynnöt on keskitetty Hattulassa kunnan kirjaamoon.

Teknisiä asiakirjoja (rakennuspiirustukset, kartat jne.) voit kuitenkin pyytää myös suoraan osoitteesta toimisto.tekninen@hattula.fi

Jos tarvitset tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasasiakirjoista, pyydä niitä suoraan Kanta-Hämeen hyvinvointialueelta https://omahame.fi/rekisteroidyn-oikeudet (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle).

Kunnan toimielinten pöytäkirjat vuodesta 2023 lähtien löytyvät kunnan kotisivuilta Esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset.

Miten teen tietopyynnön?

Voit tehdä tietopyynnön vapaamuotoisesti kirjallisena, mutta voit käyttää myös kunnan sivuilta löytyviä valmiita lomakkeita.

Jos lähettämäsi viesti sisältää henkilötietoja, käytä salattua sähköpostia tietoturvasyistä. Jos sinulla ei jo ole käytössä omaa turvapostipalvelua, katso ohje salatun sähköpostin lähettämiseen kunnalle.


Voit tutustua tietopyynnön tekemiseen tarkemmin myös osoitteessa tietopyynto.fi (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle).

Mitä asiakirjoja voin tilata?

Hallinnolliset asiakirjat ovat pääsääntöisesti julkisia. Jokaisella on oikeus saada tieto viranomaisen julkisesta asiakirjasta.

Omia asioitasi käsitteleviä asiakirjoja sinulla on oikeus pyytää, vaikka ne olisivatkin salassapidettäviä. Olet silloin ”asianosainen”.

Lisätietoa asiakirjoista löydät kunnan asiakirjajulkisuuskuvauksesta.

Viim. päivitetty 28.6.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram