Siirry sisältöön

Kirjastoauto Lilius

Hattulan kirjastoauto kuljettaa matkassaan noin 3500 kirjaa, lehteä, levyä ym. aineistoa ja pysähtyy 66 pysäkillä Retulasta Renkajärvelle ja Rimmilästä Ilamoon. Halutessasi voit varata kirjaston kokoelmista vaikka kahvakuulan, puistogolfsetin tai padelmailan omalle pysäkillesi.

Hattulan kirjastoauto sai 23.11.2016 nimen Lilius. Nimi juontaa juurensa Hattulan kirjaston historiasta, sillä pastori ja kirjalija Anton Liliuksen aloitteesta Hattulaan perustettiin ensimmäinen kirjasto vuonna 1857. Anton Lilius myös toimi Hattulan kirjaston ensimmäisenä kirjastonhoitajana.

Yhteistyö kaikkien Hattulan koulujen ja päiväkotien kanssa on meille tärkeää.Otamme opettajilta ja päiväkotien henkilökunnalta mielellämme vastaan ehdotuksia jaideoita kaikenlaiseen yhteistyöhön.

Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan yhteisessä Vanamo-verkkokirjastossa voit hakea kirjaston aineistoja. Sieltä löydät myös uutiset, tapahtumat ja tietoa kirjastojen palveluista. Myös ajantasaisen kirjastoauton aikataulun löydät sieltä.

Kirjaudu palveluun kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla, jos haluat uusia lainojasi, varata aineistoa tai muokata omia tietojasi.

Vanamo-verkkokirjasto

Tervetuloa kirjastoautoon!

Viim. päivitetty 14.4.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram