Siirry sisältöön

Nuorten kesätyöt 2023

Hattulan kunta työllisti kesällä 2023 yhteensä n. 90 nuorta. Kunnan kesätyöpaikkoja haki 158 nuorta, joista paikan sai 61. Kiitos kaikille hakijoille! Vuoden 2024 kesätyöhaku käynnistyy jälleen alkuvuodesta.

Yleistä kunnan kesätöistä

Kenelle ja millä ehdoilla

- 15–20-vuotiaille nuorille (15-v. tulee olla täytettynä ennen kesätöiden alkamista)

- kesätyöt sijoittuvat kesä-elokuu ajalle

- työsuhteen kesto 2 viikkoa

- työaika n. 7 tuntia / päivä

- kahden viikon ansio on 500 €, josta voidaan vähentää vero- ja eläkemaksuja.

Hakeminen

Haku tapahtuu sivun alaosasta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.

Hakuaika on 31.01.–12.03.2023, jonka jälkeen lomake sulkeutuu. Työnantaja ilmoittaa suoraan valitulle työpaikan saannista 31.03.2023 mennessä.

Täytäthän vain yhden hakemuksen. Samalla hakemuksella voit hakea useampaan eri tehtävään.

HUOM! Jokainen nuori voi vastaanottaa vain yhden kesätyöpaikan/vuosi Hattulan kunnan kautta. Jos sinulle siis tarjotaan useampaa paikkaa, on sinun valittava itse mieluisin työpaikka.

Lisätietoja kunnan kesätöistä:

Hanna Träff

040 480 7599
hanna.traff@eduhat.fi

Kesätyöpaikat 2023

Lue lisää kunnan tarjoamista kesätyöpaikoista tältä sivulta.

 

Hakulomake

Olethan tutustunu ylläoleviin yleisiin hakuehtoihin ja työpaikkoihin.

Hae tästä kesätöitä

 

Kesätyöseteli

Hattulan kunta sekä OP Etelä-Häme tukevat nuorten työllistymistä kesällä 2023 jakamalla kesätyöseteleitä. Lue lisää kesätyösetelistä tältä sivulta.

 

Oma Firma

Oma Firma on tarkoitettu 13-28-vuotiaille. Yritysvalmennuksessa mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa. Niistä kehitetään yritysidea ja kurssin jälkeen on mahdollista perustaa oma 4H-yritys. Lue lisää tältä sivulta.


Rempparyhmä

Hattulan nuorisotoimen 10.-21.7.2023 järjestämään rempparyhmään nuoret ohjautuvat sosiaalitoimen, lastensuojelun, nuorisotyön, koulukuraattorien, työpajan tai muiden toimijoiden suositusten kautta. Taustalla voi olla sosiaalisten tilanteiden pelkoa, koulukiusaamista, ongelmia päivärytmissä tai mielenterveysongelmia. Ryhmään tullessa ei kysytä diagnooseja ja mukaantulon syyksi voi riittää myös se, että ei saanut muualta kesätöitä. Rempparyhmän hakulomake löytyy tältä sivulta.

Viim. päivitetty 5.6.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram