Siirry sisältöön

Talviuinti, Pappilanniemen avantouintipaikka

Pappilanniemen talviuintipaikka

Talvikaudeksi 2023-2024 kuntaan on avattu uusi talviuintipaikka Pappilanniemeen (Pappilanniementie 7, 13880 Hattula). Talviuintipaikan parkkipaikat sijaitsevat noin 200 metriä uintipaikalta, jääkentän tuntumassa.

Sauna ja pukuhuoneet ovat avoinna uimareita varten keskiviikkoisin kello 17.00-21.00 ja sunnuntaisin kello 16.00-21.00, sekä satunnaisesti erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Satunnaisista saunavuoroista tiedotetaan Talviuintipaikan-Facebookissa (lukemiseen ei tarvitse Facebook-tunnuksia). Kauden 2024-2025 saunavuorojen ajat saattavat vielä muuttua, tästä ilmoitamme tällä sivulla.

Tilojen käyttö edellyttää kausimaksun (75€) maksamista. Kausimaksu on henkilökohtainen. Jokaiselle uimakerralle on lisäksi rajallinen määrä kertakäyntilippuja, jonka voi ostaa 5€ hintaan kirjastosta käteisellä. Kertakäyntilippu on päiväkohtainen, eikä sitä voi jälkikäteen vaihtaa. Huomioithan, että kertakäynnin voi maksaa vain käteisellä. Ilman sisätilojen käyttöä uimaan voi mennä milloin tahansa. Huomioithan, että lämmin pukuhuone on käytettävissä ainoastaan saunan yhteydessä kausimaksun maksaneille.

Lue talviuintipaikan säännöt ennen talviuimariksi ilmoittautumista tästä.

Talviuimariksi ilmoittautuminen

Talviuimariksi voit ilmoittautua täyttämällä sivun alaosassa olevan lomakkeen.
Kausimaksu laskutetaan erikseen. Henkilökohtaisia avaimia ei ole käytössä, vaan sauna ja pukutilat ovat käytettävissä lomakkeen lähetettyä saunavuorojen aikana. Saunaa ei vuokrata yksityiskäyttöön. Mikäli haluat toimittaa henkilötietosi turvapostina, voit pyytää turvapostin avaamista sähköpostitse.

Lisätietoja saat timmivaraukset@hattula.fi

Talviuimariksi ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025

Viim. päivitetty 25.4.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram