Siirry sisältöön

Talviuinti, Pappilanniemen avantouintipaikka

Talvikaudeksi 2023-2024 kuntaan on avattu uusi talviuintipaikka Pappilanniemeen (Pappilanniementie 7, 13880 Hattula). Paikoitus sijaitsee n. 200 metriä uintipaikalta, pallokentän tuntumassa.

Sauna ja pukuhuoneet ovat avoinna uimareita varten keskiviikkoisin kello 17.00-21.00 ja sunnuntaisin kello 16.00-21.00, sekä satunnaisesti erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Satunnaisista saunavuoroista tiedotetaan Talviuintipaikan-Facebookissa (lukemiseen ei tarvitse Facebook-tunnuksia).

Tilojen käyttö edellyttää kausimaksun (75€) maksamista. Kausimaksu on henkilökohtainen. Talviuintia voi kokeilla kahdesti maksutta. Ilman sisätilojen käyttöä uimaan voi mennä milloin tahansa. Huomioithan, että lämmin pukuhuone on käytettävissä ainoastaan saunan yhteydessä kausimaksun maksaneille.

Lue talviuintipaikan säännöt ennen talviuimariksi ilmoittautumista tästä.

Talviuimariksi ilmoittautuminen

Kausimaksun maksamiseksi ilmoittaudu talviuimariksi täyttämällä oheinen lomake: Talviuimariksi ilmoittautuminen. Muistathan rastittaa myös viimeisen kohdan lomakkeesta. Toimita lomake sähköpostilla osoitteeseen timmivaraukset@hattula.fi
Kausimaksu laskutetaan erikseen. Henkilökohtaisia avaimia ei ole käytössä,vaan sauna ja pukutilat ovat käytettävissä lomakkeen lähetettyä saunavuorojen aikana. Saunaa ei vuokrata yksityiskäyttöön. Mikäli haluat toimittaa henkilötietolomakkeen turvapostina, voit pyytää turvapostin avaamista sähköpostitse ennen lomakkeen toimitusta.

Pappilanniemen talviuintipaikka on toteutettu Hattulan osallistuvan budjetoinnin kautta. Talviuintipaikka voitti Hattula-aloitteiden äänestyksen ja hanke toteutettiin vuonna 2023. Lue uutinen aiheesta tästä.

Viim. päivitetty 19.11.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram