Siirry sisältöön

MultiGolfin SM-kisat viikon päästä lauantaina!

Multigolfin SM-kisat pelataan Hattulassa Lepaalla lauantaina 27.8.22.Tervetuloa kannustamaan ja viihtymään! Kisojen lisäksi luvassa pientä oheisohjelmaa. Mikäli haluat äksöniä lauantaipäivääsi, vielä ehdit hyvin ilmoittautumaan pelaajaksi kisoihin; ilmoittautuminen päättyy 24.8. kello 12.00.
Multigolf koostuu kolmesta lajista: Frisbeegolf, futisgolf ja puistogolf. Luvassa on iloista ja rentoa meininkiä kauniissa maisemissa. Kisaamaan voi lähteä, vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta multigolfista. Kaikille kisaajille on varattu puistogolfvälineet järjestäjien puolesta. Myös jalkapalloja ja frisbeekiekkoja on varalla muutamia, mikäli niitä ei omasta takaa löydy.

 

Hattulan kirjastosta voit lainata välineitä harjoitteluihin. Nyt harjoittelemaan ja nähdään kisoissa ensi viikolla!

Lue lajista ja kisoista lisää ja ilmoittaudu osoitteessa:

https://multigolf.fi/

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram