Siirry sisältöön

Vanhustenviikon ohjelma 2.10.-9.10.2022

Kansallista vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna teemalla Yhdessä luontoon - joka iän oikeus.

 

Hattulassa vanhustenviikon ohjelmaa järjestetään koko viikon ajan. Sunnuntaina 2.10. avataan vanhustenviikko messulla Hattulan kirkossa. Viikkoon sisältyy myös on ulkoilua teeman mukaisesti ulkoilutapahtuman sekä ulkoilupäivän muodossa. Perjantain 7.10. ulkoilupäivään voi kuka tahansa ilmoittautua vapaaehtoiseksi ulkoiluavuksi ikäihmisille. Katso lisätiedot tapahtumista ja mahdollisista ilmoittautumista alla olevasta ohjelmasta.

 

Nähdään vanhustenviikolla!

Vanhustenviikon ohjelmaa Hattulassa. Sunnuntaina 2.10. klo 10 Messu Hattulan kirkossa (Kirkkotie 29). Tiistaina 4.10. klo 12.30 Vanhustenviikon viikkomessu Hattulan seurakuntatalossa (Parolantie 45), suunnattu ikäihmiselle ja heidän läheisilleen. Keskiviikkona 5.10. klo 12-14 Vanhustenviikon juhla Hattulan seurakuntatalossa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset kyyditystä varten pe 30.9. mennessä Ritva Viitala p. 0407274052. Torstaina 6.10. klo 13 Kodalla kohdataan - ulkoilutapahtuma. Tapaaminen Haljamin kodalla (Haljamintie 27) klo 13. Mukana tapahtumassa myös Viiriäisen päiväkodin väkeä. Halutessasi voit ottaa omat eväät mukaan, mahdollisuus makkaranpaistoon. Kodalla parkkitilaa. Perjantaina 7.10. Ikäihmisten ulkoilupäivä. Ulkoilutapahtumat klo 13 Willa Katinalan ja Kissankellon asukkaille Katinalassa sekä Palvelutalo Punojanportin asukkaille Parolassa. Säävaraus. Ilmoittautumiset ulkoiluavuksi pe 30.9. mennessä Jenni Jokainen p. 050 521 9893 tai jenni.jokelainen@hattula.fi.

 

 

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram