Siirry sisältöön

Haljamin kodan tonttuseikkailu tiistaina 13.12. kello 17.30-19.30

Joulukuun alussa kuntaamme muutti vanha ja viisas tonttu nimeltään Wäinö. Wäinö on ahkerasti tarkkaillut hattulalaisten toimintaa ja seikkaillut ympäri jouluista Hattulaa. Nyt Wäinö haluaisi kutsua kaikki pienet tontut seikkailemaan Haljamin kodalle. Haljamin kodalla luvassa on muun muassa tontturata, jouluisia tehtäviä ja glögi- & piparitarjoilu. Joulupukin voit tavata kello 18.30-19.30! Kodan nuotiolla on mahdollisuus lämmittää omia eväitä. Mukaan Wäinö kehottaa ottamaan oman taskulampun tonttujen etsintää varten, eväät ja rutkasti iloista mieltä.

Haljaminkota (Haljamintie 27) sijaitsee Parolan pururadan yhteydessä. Kodalle on esteetön pääsy. Ruuhkia välttääksemme suosittelemme parkkeeraamaan auton Parolan alakoulun parkkipaikoille, josta noin 500 metrin kävely (Merventie 12, 13720 Parola).

Huomioithan, että tapahtumassa otetaan valokuvia.

Nähdään tiistaina Haljaminkodalla!

 

HUOMIOITHAN, ETTÄ PURURADALLA ON HIIHTOLADUT. PIDETÄÄN SEIKKAILUT LATUJEN ULKOPUOLELLA

T: Wäinö-tonttu, Hattulan liikuntapalvelut ja Visit Hattula

 

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram