Siirry sisältöön

Päihdeasennekysely käynnissä

Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan asukkaille suunnattu Päihdeasennekysely on käynnissä. Kyselyllä kartoitetaan kuntalaisten kokemuksia seudun päihdetilanteesta, ikärajavalvonnan toteutumisesta, päihteidenkäyttö- ja rahapelikokemuksista, mielenterveyden haasteista ja lähisuhteissa tapahtuvan väkivallan kokemuksista.

 

Vastaa kyselyyn TÄSTÄ. Vastaukset ovat nimettömiä ja luottamuksellisia. Kysely on avoinna 7.11.–31.12.2022. 

 

Kyselystä kerättävä tieto ohjaa ehkäisevää päihdetyötä. Kuntalaisten näkemykset antavat arvokasta tietoa mm. päihdehaittojen ennaltaehkäisemiseksi, palvelujen parantamiseksi ja avun saamisen helpottamiseksi. Tuloksista tiedotetaan kuntalaisia sekä viedään tietoa päätöksentekoon kuntiin ja hyvinvointialueelle. Kysely toteutetaan säännöllisesti joka toinen vuosi.

 

Lisätietoja

Paula Meskanen, koordinaattori
Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna, A-klinikka Oy
paula.meskanen@a-klinikka.fi, puh. 050 592 1455

Ehkäisevä päihdetyö A-klinikka Oy koordinoi seudullista ehkäisevää päihdetyötä Hämeenlinnassa, Hattulassa kuin Janakkalassa.

Mainos Päihdetilannekyselystä. Miten päihteet vaikuttavat sinun elinympäristössäsi? Vastaa päihdetilannekyselyyn ja vaikuta! Lisätiedot ja vastaaminen: a-klinikka.fi/paihdetilannekysely.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram