Siirry sisältöön

Tilavarausjärjestelmän uudistus

Joulukuun ensimmäisestä päivästä alkaen Hattulan kunnan liikunta-, kokous- ja virkistystiloja on mahdollista varata suoraan Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Samalla tilavarauksia koskeva nettisivu uudistuu ja varausten käsittelyn sähköpostiosoite muuttuu. Jatkossa kaikki tilavarauksia koskevat asiat käsitellään suoraan Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse timmivaraukset@hattula.fi .

 

Timmi-järjestelmä on käytössä Hattulan ja Janakkalan kunnilla, sekä Hämeenlinnan Liikuntahalleilla. Mikäli olet jo käyttänyt Janakkalan tai Liikuntahallien järjestelmän varausmahdollisuutta, muutos tarkoittaa lähinnä varauskalenterin ulkoasun uudistumista ja mobiililaiteyhteensopivuutta.

 

1.12.2022 klo 17.00 alkaen järjestetään uudistuneen Timmin esittely Teamsilla, jossa käydään läpi perustoiminnallisuudet. Esityksen aikana on mahdollista esittää chatilla kysymyksiä.

 

Paikalla esityksessä on edustajat Hattulasta, Janakkalasta ja Liikuntahalleilta, joten paikallistuntemusta löytyy.

 

Linkki Timmi-esittelyyn (Teams)

Lue lisää tilavarauksista täältä.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram