Siirry sisältöön

Willa Katinala

Willa Katinalan sisälämpötilosta on ollut julkisuudessa keskustelua. Omaisten huolena on ollut, että rakennuksen sisällä on liian viileä.
Henkilökunta on pyytänyt rakennuksen omistajaa syksyn aikana säätämään lämpötilat hoivakodille sopivaksi. Huoltoyhtiö on käynyt marraskuun loppupuolella säätämässä lämpötiloja ja asia on korjaantunut. Nyt lämpötilan ollessa jo 13-15 astetta pakkasen puolella on kunnan elinvoima -toimialan puolesta käyty toteamassa tilanne. Viileimmät huoneet ovat sijainneet rakennuksen ulkonurkissa ja nyt katselmuksessa lämpötila mitattiin ensimmäisen ja toisen kerroksen huoneista. Sisälämpötilat huoneissa todettiin olevan nyt 22,5-24,0 asteen välillä.
Rakennus on toteutettu lattialämmityksellä, joka sinälläänkin lisää viihtyisyyttä.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram