Siirry sisältöön

Liikuntaneuvonnan avoimet ovet 7.3. kello 13-17

Etsitkö uutta harrastusta? Oletko kiinnostunut liikuntaneuvonnasta? Haluaisitko tietää lisää kehonkoostumuksestasi? Tiesitkö, että kunnassa on tarjolla maksutonta liikuntaneuvontaa työikäisille?       

Hattulan liikuntapalvelut järjestää liikuntaneuvonnan avoimet ovet Kohtaamispaikka Juttutuvalla, jossa pääset kuulemaan lisää kunnan liikuntamahdollisuuksista ja keskustelemaan omasta hyvinvoinnistasi. Tilaisuus on täysin maksuton. Tarjolla myös pientä purtavaa.

Voit varata itsellesi 20 minuutin ajan InBody-kehonkoostumusmittaukseen. InBodylla saat monipuolisen kuvan kehon tilasta. Luotettava kehonkoostumusmittaus antaa käsityksen kehon hyvinvoinnista ja taustalla vaikuttavista elintavoista. InBody antaa tarkan raportin lihaksen, rasvan ja veden määrästä ihmisen kehossa

Varaa oma aikasi Ainolta InBody-mittaukseen viimeistään tiistaina 28.2.

[person_card id="21906,12461" /]

Kohtaamispaikka Juttutupa
Jaakonkuja 3, 13720 Parola

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram