Siirry sisältöön

Vastaa liikunta- ja terveystottumuskyselyyn ja voita palkintoja

Hattulan kunta on mukana yhteiskyselyssä koskien kuntalaisten liikunta- ja terveystottumuksia. Vastaukset antavat meille arvokasta tietoa kunnan hyvinvointityöhön ja liikuntapalveluiden kehittämiseen, joten toivomme aktiivista vastaamista aikuisväestöltä. 

 

Kysely toteutetaan maaliskuun 2023 aikana 14 kunnassa eri puolilla Suomea. Kyselyn tavoitteena on kerätä tietoa aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuksista sekä näkemyksiä ja kehittämistoiveita oman kunnan liikuntapalveluihin liittyen. Osassa kuntia kysely tehdään myös kunnan henkilöstölle osana henkilöstöliikunnan kehittämistä. Yhteisen kyselyn kautta saadaan laajempi ja paremmin vertailukelpoinen aineisto jokaisen osallistuvan kunnan liikuntapalveluiden hyödynnettäväksi.

 

Kyselyyn pääset tästä ja siihen vastaaminen vie aikaa n. 10 min. Kyselyn vastaamisaika päättyy torstaina 23.3.2023

 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme 1kpl 100€ lahjakortti K-kauppaan, 1kpl 6kk kuntosalikortti Pekolan koulun tai Yhteiskoulun kuntosalille sekä 2kpl InBody – mittauksia

 

Lisätietoja kyselystä:

Mareena Laine, p. 050 3223 484 / mareena.laine@eduhat.fi

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram