Siirry sisältöön

Miljoona roskapussia

Kerättäiskö yhdessä miljoona roskapussia?

Hattulan kunta on mukana Ylen Miljoona roskapussia-kampanjassa ja siihen liittyen Hattulassa järjestetään Roskapartioviikko, jonka tarkoituksena on kannustaa kuntalaisia keräämään roskia omalta lähialueelta ja kiinnittämään huomiota luonnon siisteyteen myös tulevaisuudessa. Roskapartioviikkoa vietetään 15.5.-20.5.2023. Viikko huipentuu lauantaina 20.5. Roskapartioviikon pääpäivään, jolloin Juteinikeskuksella on tarjolla makkaraa, mehua, tehtävärasteja, tavaroiden kierrätyspiste ja nikkarointipaja kierrätysmateriaaleista. Roskapartioviikon aikana kunta tarjoaa lainavälineitä ympäristön siivoukselle ja kunnassa järjestetään muutama roskien keruupaikka.


Keräyspaikat ovat:
-Vanha nuorisotalo (Parolantie 53, Pihassa iso umpinainen vaihtolava. Tänne voi tuoda roskia 21.5. saakka. Vaihtolava pihassa 2.5.- 21.5.) -Pekolan koulu (Roskien haku maanantaina 22.5.) -Lepaan koulu (Roskien haku maanantaina 22.5.)

-Nihattulan koulu (Roskien haku maanantaina 22.5.)

Roskapartioviikkoon voi ilmoittautua mukaan täällä:

Roskapartioviikkoon ilmoittautuminen

Muistathan merkitä keräämiesi roskapussien määrä tänne, jotta olemme yhdessä lähempänä miljoonaa roskapussia:

https://yle.fi/aihe/miljoona-roskapussia

Miljoona roskapussia-kampanjan tulos julkistetaan Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 14.6. klo 20.00

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram