Siirry sisältöön

Lapsille ja nuorille mieluisia ja maksuttomia harrastuksia

Hattulan kunta on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää Harrastamisen Suomen mallin avustusta lasten ja nuorten harrastusten järjestämiseen lukuvuodelle 2023-2024. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteyteen (https://harrastamisensuomenmalli.fi/).

Harrastamisen Suomen mallin tukemia harrastuksia on Hattulassa ollut tarjolla vuodesta 2021 ja toiminta on tarkoitus juurruttaa pysyväksi toimintatavaksi lasten ja nuorten hyvinvointia tukemaan. Kuluneena lukuvuonna 2022-2023 Hattulan kouluissa on toiminut yhteensä neljäkymmentä lasten ja nuorten toivomaa kerhoa tai harrastusta. Uuden avustuksen myötä tätä hyvin toiminutta mallia pystytään jatkamaan edelleen.

Harrastuksissa ja kerhoissa tarvitaan taitavia ja innostavia ohjaajia, jotta lapset ja nuoret kiinnostuvat harrastamisesta. Jos sinä, seurasi, yrityksesi tai muu taustatahosi on kiinnostunut harrastusten ohjaamisesta, ilmoita yhteystiedot ohjaajarekisteriimme, josta valitsemme tehtävään parhaiten soveltuvimmat ohjaajat. Työ vaatii kokemusta ohjaamisesta, 18-vuoden ikää ja rikostaustaoteselvityksen lasten kanssa toimimiseen. Ilmoittaudu ohjaajarekisteriin

Ilmoita itsesi ohjaajarekisteriin tällä lomakkeella.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram