Siirry sisältöön

Hattulan kunnan palvelupisteen puhelinpalvelu ja palvelupiste@hattula.fi -sähköposti poistuvat käytöstä

Palvelupisteen puhelinpalvelu ja sähköposti (palvelupiste@hattula.fi) poistuvat käytöstä 15.10.2023 alkaen. Jatkossa palvelupiste@hattula.fi -sähköpostin korvaa hattulan.kunta@hattula.fi. Voit myös hyödyntää nettisivujen palautelomaketta. Puhelinpalvelua on saatavilla suoraan henkilöstön työnumeroista. Hattulan kunnan henkilöstön yhteystiedot: https://hattula.fi/kunnan-yhteystiedot/henkilohakemisto/

Muutosten syynä on palvelutarpeen merkittävä vähentyminen sosiaali- ja terveyspalveluiden siirryttyä hyvinvointialueelle. Lisäksi kunnan verkkosivujen henkilöhakemistoa on kehitetty, jotta oikea yhteystieto löytyy vaivatta ja asiakkaat saavat vastauksen suoraan oikealta henkilöltä.

Hyvinvointialueen henkilöstön osalta uusi puhelinvaihde otetaan käyttöön 20.9.2023. Mikäli asia koskee sosiaali-, terveys ja pelastustoimen palveluita, olethan yhteydessä hyvinvointialueen puhelinvaihteeseen 03 629 629.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram