Siirry sisältöön

Perheliikuntasalien avoimet ovet

Perheliikunta tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen liikkumiseen koko perheelle: vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja ystävät mukaan lukien. Tavoitteena on luoda yhteinen liikunnallinen kokemus, jossa aikuiset liikkuvat yhtä aktiivisesti ja innokkaasti kuin lapset. Koti, luonto, liikuntasalit ja muut lähiliikuntapaikat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia perheliikunnan harrastamiseen

Tervetuloa tutustumaan perheliikuntaan ja siihen soveltuviin liikuntatiloihin temppuradalla leikkien.

Perheliikuntasalien avoimet ovet:

  • Tiistaina 12.9. klo 17:30-19 Parolan nuorisotalon vintti, Parolantie 53
  • Keskiviikkona 20.9. klo 17:30-19 Lepaan koulun sali, Tyrvännöntie 625
  • Keskiviikkona 27.9. klo 17:30-19 Marjahatun sali, Merventie 10

Avoimissa ovissa pääsee tutustumaan saliin ja sen välineistöön yhdessä leikkien. Liikuntatiloja voi varata omaan käyttöön Timmistä. Parolan nuorisotalon vintti, Lepaan koulun sali ja Marjahatun liikuntatila soveltuvat erityisen hyvin perheliikuntaan. Näihin tiloihin on katsottu välineistö sopivaksi. Lisäksi jokaisesta salista löytyy vihko, jossa on leikkivinkkejä perheliikuntaan.

Viim. päivitetty 5.9.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram