Siirry sisältöön

Vastaa hyvinvointikyselyyn ja voita 100 euron lahjakortti

Hattulan hyvinvointikyselyn tarkoituksena on selvittää Hattulan aikuisväestön hyvinvoinnin ja osallisuuden tilaa. Kyselyn tuloksia käytetään hyvinvointisuunnittelun tukena. Esiin nousevat tarpeet määrittävät hyvinvoinnin edistämisen tavoitteita ja toimenpiteitä. Lisäksi seurataan hyvinvointisuunnitelman toimenpiteiden vaikutuksia. 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan pääpalkintona 100 euron lahjakortti K-ryhmään. Lisäksi arvotaan muita tuotepalkintoja. Kyselyn vastaajat ohjataan automaattisesti uudelle sivulle, jossa voi osallistua arvontaan. Yhteystietoja hyödynnetään ainoastaan arvonnan suorittamisessa, eikä niitä voi yhdistää kyselyvastauksiin.

Kysely on vastattavissa 8.10.2023 saakka. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia. Vastata voi joko nettilinkin kautta tai kirjastosta saatavalla paperilomakkeella.

Vastaa kyselyyn tästä: www.hattula.fi/hyvinvointikysely

Lisätietoja kyselystä:

Mareena Laine, hyvinvointikoordinaattori

p. 050 3223 484

mareena.laine@eduhat.fi

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram