Siirry sisältöön

Maailman elvytyspäivä 16.10. rohkaisee kaikkia auttamaan


Maanantaina 16.10. vietetään Maailman elvytyspäivä-kampanjaa. Sen tavoitteena on rohkaista ihmisiä antamaan hätätilanteessa apua, kertaamaan elvytystä sekä muistuttaa 112 Suomi -sovelluksesta löytyvästä lähimmän sydäniskurin paikannuksesta.

Hattulassa Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistys ry ja Hattulan Apteekki järjestää opastuksen elvytys- ja sydäniskurin toiminnasta K-supermarketin (Tallitie 4) aulassa maanantaina 16.10. kello 12-16. Myöhemmin samana päivänä järjestetään Hattula-pirtillä (Museotie 4) Sydänturvallisuustilaisuus kello 17.30-19.30 .

Kampanjaan voi tutustua osoitteessa: sydan.fi/maailmanelvytyspaiva

Viim. päivitetty 11.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram