Siirry sisältöön

Lapsiystävällinen kunta-mallin eteneminen Hattulassa

Unicef Lapsiystävällinen kunta kandidaatti

Hattulan kunta on edennyt LYK-toiminnassa ripeästi kuluneen vuoden aikana. Alkutilanteen kartoitus tehtiin varhaiskasvatuksessa esiopetuksessa oleville ja perusopetuksessa ala- ja yläkoululaisille. Alkukartoituksessa kysyttiin lasten ja nuorten ajatuksia mm. turvallisuudesta, osallisuudesta, Hattulan heikkouksista ja vahvuuksista sekä koulunkäynnistä. Alkukartoituksen tulokset käsiteltiin yhdessä koordinaatioryhmän kanssa ja niitä käytettiin toimintasuunnitelman pohjana. Tällä hetkellä viimeistelemme toimintasuunnitelmaa Unicefin ohjeiden mukaisesti ja toiveissa on, että suunnitelma on hyväksytty alkuvuodesta 2024.

Yhtenä tärkeänä tavoitteena LYK-toiminnassa on lasten osallisuuden kasvattaminen kaikissa kunnan toiminnoissa. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii joulun avajaisissa Juteinikeskuksella toteutettu palautteen kerääminen lapsilta. Alla kuva lasten upeasta taideteoksesta.  

Viim. päivitetty 20.2.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram