Siirry sisältöön

Terve Päivä elintapaohjauspalvelu

Hattulassa on otettu käyttöön uusi digitaalinen elintapaohjauspalvelu, jossa tavoitteena on puolen vuoden aikana muuttaa elintapoja terveellisemmäksi pienin askelin.

Palvelun kautta saat hoitosuosituksiin ja tuloksiin perustuvaa tietoa ja apunasi on terveydenhuollon ammattilainen sekä liikuntaneuvojan tai liikuntakoordinaattorin tuki. Palvelun hinta on 40€/6kk (maksuton Hattulan liikuntaneuvonnan piirissä oleville sekä kunnan henkilöstölle)

Digitaalinen elintapaohjaus kestää noin kuusi kuukautta. Ajanjakso on jaettu kuuteen eri aihealueeseen, jotka käsittelevät motivaatiota, ruokailutottumuksia, liikuntaa, unta, tasapainoista arkea ja terveempiä päiviä.

Juttu Kaupunkiuutisissa:
https://www.hameenlinnankaupunkiuutiset.fi/paikalliset/6520743

Terve Päivä elintapaohjauksen mainos.

Liikuntaneuvonta

Hattulassa tarjotaan myös maksutonta liikuntaneuvontaa. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on lisätä hattulalaisten terveyttä ja hyvinvointia liikkumista lisäämällä. Liikkumisella on monia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin sekä akuutisti että pitkällä aikavälillä. Lue lisää liikuntaneuvonnan sivulta.

Viim. päivitetty 31.1.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram