Siirry sisältöön

Sydäniskureita Hattulaan

Hattulaan on hankittu Linnaseudun kautta Leader-hankkeena 13 uutta sydäniskuria ja 15 lämpökaappia eri puolille Hattulaa. Hankkeen tarkoituksena on lisätä sydänturvallisuutta erityisesti alueilla, joissa on paljon senioreita. Kaappeja sijoitetaan kylille ja Parolan keskustaan. Tarkemmat sijainnit selviää myöhemmin.

Sydäniskureiden ja lämpökaappien asennus suoritetaan kevään aikana. Lämpökaapit mahdollistavat sydäniskureiden sijoittamisen ulos ja siten ne ovat saavutettavissa vuorokauden ympäri. Myös tällä hetkellä sisätiloissa sijaitsevat Hattulan kunnankirjaston ja Juteinikeskuksen sydäniskurit tullaan sijoittamaan ulos.

Lisätietoja: hankekoordinaattori Heikki Konsala, 050 341 4420, heikki.konsala@hattula.fi

Hankekoordinaattori Heikki Konsala
Hattulaan saapui 13 sydäniskuria ja 15 lämpökaappia


Viim. päivitetty 28.3.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram