Siirry sisältöön

Osallistu päihdekyselyyn


https://link.webropol.com/s/kantahame

Osallistu päihdetilannekyselyyn ja auta kehittämään Hattulan kunnassa tehtävää ehkäisevää päihdetyötä! Kysely toteutetaan samanaikaisesti koko Kanta-Hämeessä. Kyselyllä kartoitetaan hattulalaisten päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Kanta-Hämeessä.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti 1.-30.4.2024. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Yksittäisen vastaajan vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Tiedon käsittelystä vastaa Kanta-Hämeen hyvinvointialue. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. https://link.webropol.com/s/kantahame

KIITOS, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Viim. päivitetty 15.4.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram