Siirry sisältöön

Katinalan Rinteen asemakaavan yleisötilaisuus

📢 Kutsumme teidät yleisötilaisuuteen!

Tervetuloa Katinalan Rinteen asemakaavan yleisötilaisuuteen keskiviikkona 21.8.2024 klo 17:00. Asemakaava sijaitsee Katinalan kylän pohjoispuolella ja on tällä hetkellä vireillä aloitusvaiheessa. Asemakaavan tavoitteena on mahdollistaa pientalovaltaisen asuinalueen sekä varastoalueen kehittäminen ja rakentaminen alueelle luonnonympäristön ja rakennetun kulttuuriympäristön ominaispiirteet huomioon ottaen. Tule kuulemaan ja keskustelemaan kaavasta yhdessä asiantuntijoiden ja naapureiden kanssa.

📍 Paikka: Juteinitalon auditorio, Kauppatie 3, 13720 Parola

🗓 Päivämäärä: 21.8.2024

🕔 Aika: 17:00

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Viim. päivitetty 28.6.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram