Siirry sisältöön

Syksyn koko perheen ulkoliikuntatapahtumat

Hattula, Hämeenlinna ja Janakkala järjestävät yhdessä kolme ulkoliikuntatapahtumaa syksyn aikana.


JANAKKALA: Lauantaina 21.9. kello 10-12.30 Perhepatikka Leppäkosken Haukkakalliolla

Perhepatikan aloituspiste on Leppäkosken Voiman talon pihapiiri ja patikka päätetään Leppäkosken uimarannalle, jossa on tulistelupaikalla tarjolla makkaraa, mehua ja kahvia. Halutessasi voit kuitenkin varata myös omat eväät mukaan. Reitti kulkee metsäpolkuja pitkin ja sisältää jonkin verran nousuja ja laskuja. Reitin pituus noin 3 kilometriä. Tapahtumaan järjestetään ilmainen linja-autokyydityksen Turengista ja Tervakoskelta retkipaikalle ja takaisin. Bussit lähtevät takaisin retkipaikalta noin kello 12:30. 

Lisätietoja: https://www.janakkala.fi/uutiset/perhepatikka-haukankalliolle-21-9/

HATTULA: Sunnuntaina 6.10. kello 10-14 Ulkoilupäivä Tenholan linnavuorella.

Pakkaa matkaan eväät sekä iloinen retkeilymieli ja lähde kanssamme metsäretkelle Tenholan linnavuoren upeaan maastoon! Paikalle pääsee ulkoilureittiä pitkin pyöräillen tai patikoiden tai vaihtoehtoisesti autolla Linnavuoren parkkipaikalle (Tenholantie 1, Hattula).

Halukkaille yhteislähtö pyörillä Tenholan portilta (Hitsaajantie 1, 13720 Parola) kello 10.00. Ajetaan rauhalliseen tahtiin yhdessä ulkoilureittiä pitkin Linnavuoren laavulle. Matka noin 7km.

Luvassa partiolaisten makkara- ja lettukahvio ja liikunnallista puuhaa perheille. Paikalla myös 4H ja SPR.

EVO, HÄMEENLINNA: Keskiviikkona 16.10. kello 8.30-16 Syysretki Evon Niemesjärvelle

Lähde ruskaretkelle Evolle! Yhteisbussikuljetukset retkelle lähtevät Hattulasta, Hämeenlinnasta ja Janakkalasta. Evon retkeilyalueen kauniissa maisemissa voit kulkea juuri itsellesi mieluisan reitin tai lähteä mukaan ohjatulle patikkalenkille. Ohjatuista lenkeistä valittavana on 3 km pituinen luontopolku tai 7 km pituinen järvilenkki. Syysretki sopii kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille. Tukipaikkanamme toimii Niemisjärven rannalla sijaitseva laavu. Bussit lähtevät takaisin noin kello 15.

Hinta:
Bussikuljetus 5€/aikuinen. Alle 7-vuotiaat lapset kulkevat bussissa maksutta. Maksut kuskille käteisellä.

Bussit:
- Hattula Juteinikeskuksen parkkipaikka klo 8.45

- Hämeenlinna Loimua areenan parkkipaikka klo 9.00

- Janakkala Turengin linja-autoasema klo 8.40

Eväät:
Omat eväät mukaan.

Ilmoittautuminen:

https://hattula.fi/syysretki/

Viim. päivitetty 30.9.2024

Löysitkö etsimäsi?

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram