Siirry sisältöön

Vesijohtovuotoa etsitään Hattulan alueella – vuodon löytymiseen johtavasta havainnosta luvassa palkkio

HS-Vesi on jo jonkin aikaa etsinyt vesijohtovuotoa Hattulan alueelta. Alueen vesilaitoksilta lähtee vettä normaalia enemmän, mutta vuotoa ei ole onnistuttu paikantamaan. Pyydämmekin nyt alueella liikkuvilta vinkkejä paikoista, joissa olisi näkyvillä viitteitä vesijohtovuodosta. Tällaisia merkkejä ovat esimerkiksi normaalisti kuivissa paikoissa olevat laajemmat kosteat alueet tai runsas kirkas vesi ojissa myös sateettomina kausina.

Hattulan alueen vesijohtovuodon löytymiseen johtavasta vihjeestä HS-Vesi maksaa 100€ vihjepalkkion. Havainnoista ilmoitus vikanumeroon p. 03 621 3717 tai palautepalvelun kautta https://utg.hsvesi.fi/eFeedback/fi/Feedback/2-Runkoverkoston%20kunto

Vettä alueella voi edelleen käyttää normaalisti.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram