Siirry sisältöön

Aktiivisuusrahaa myönnetty yhdeksään toimenpiteeseen

Elinvoimalautakunta päätti avustuksen myöntämisestä yhdeksälle erilaiselle toimenpiteelle. Aktiivisuusraha on helppo ja kevyt toimintamalli, jolla positiivisia vaikutuksia Hattulaan tuovan idean toteuttamiseen voi hakea rahaa. Aktiivisuurahan on osa osallistuvan budjetoinnin toimintamalleja ja sen tavoitteena on lisätä kuntalaisten hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja aktiivisuutta. Aktiivisuusraha oli haettavissa 1.5.-5.6.2022.

 

Aktiivisuusrahaa myönnettiin seuraaville toimenpiteille:

· Lasten ja nuorten olohuone Lepaalle

· Twilight Imperium 4 -lautapeliturnaus

· Pekolan pururadan kunnostus

· Sattulan kylän yhteisen rannan kunnostus

· Poransaaren matkaluisteluradan välineistö

· Sydäniskureiden hankinta ja elvytysopastus

· Rengasliikuntareitti Retulaan

· Merven uimarannan kunnostus ja rakennusten peruskorjaus

· Hattula goes hobbyhorsing -keppihevospäivä

 

Kiitämme kaikkia hakijoita aktiivisuudesta! Hienoa, että toimintamallin kautta saadaan toteutumaan näin monipuolisia toimenpiteitä! Aktiivisuusrahalla toteutettavista toimenpiteistä kerrotaan lisää kunnan viestintäkanavissa toimenpiteiden toteutuessa. Toimenpiteet toteutetaan vuoden 2022 aikana.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram