Siirry sisältöön

Aktiivisuusrahalla toteutuu 10 hyvinvointia edistävää toimenpidettä

Aktiivisuusraha on helppo ja kevyt toimintamalli, jolla positiivisia vaikutuksia Hattulaan tuovan idean toteuttamiseen voi hakea rahaa. Aktiivisuurahan on osa osallistuvan budjetoinnin toimintamalleja ja sen tavoitteena on lisätä kuntalaisten hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja aktiivisuutta. Aktiivisuusraha oli haettavissa 25.1.-28.2.2023. Tänä vuonna aktiivisuusraha jaettiin ensimmäistä kertaa Hyvinvointineuvoston esityksen perusteella. Hyvinvointineuvosto tulee jatkossa olemaan tiivisti mukana osallistuvan budjetoinnin eri toimintamallien toteuttamisessa.

 

Aktiivisuusrahaa myönnettiin seuraaville toimenpiteille:

 

· Rantajumppa Kalkkosen uimarannalla

· Lepaan lautapeli 1.0 toteuttaminen

· Poransaaren matkaluisteluradan välineistö

· Kouvalan maamiesseurantalon kunnostus

· Sydäniskurin hankinta Juttutuvalle ja käyttökoulutus

· Hattulan pyörämatkailun edistäminen

· Tenholan kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhlan järjestäminen

· Sattulan kylän rannan kunnostus ja Sepän pirtin parannus

· Tyrvännön kylätalon kunnostus

· Hattulan sydänturvallisuuden kehittämishanke

 

Kiitämme kaikkia hakijoita aktiivisuudesta! Erityisen hienoa on, että hankkeet kohdistuvat monipuolisesti eri puolille Hattulaa. Aktiivisuusrahalla toteutettavista toimenpiteistä kerrotaan lisää kunnan viestintäkanavissa toimenpiteiden toteutuessa. Toimenpiteet toteutetaan vuoden 2023 aikana.

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram