Siirry sisältöön

Sydänyhdistykselle valtakunnallinen palkinto aktiivisuusrahalla toteutetusta hankkeesta

Sydänliitto palkitsi Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistys ry:n valtakunnallisella järjestötyöpalkinnolla Hattulan kunnan sydänturvallisuuden kehittämishankkeesta 2022. Hattulan kunta myönsi Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistykselle aktiivisuusrahaa Hattulan kunnan sydänturvallisuuden edistämishankkeeseen vuodelle 2022.

Hankkeessa kuntaan hankittiin kaksi uutta sydäniskuria, jotka sijoitettiin Juteinikeskukseen ja Juteinitaloon. Hattulassa oli aiemmin 7 iskuria, joten määrää lisättiin kohtuullisesti, joskaan ei riittävästi.

Iskurien lisäksi Sydänyhdistys järjesti Hattulassa neljä sydänturvallisuuteen perehdyttävää tilaisuutta yhteistyössä Sydän-Suomen alueen, Hattulan Apteekin, kunnan ja seurakunnan kanssa marraskuussa 2022.

Suomen Sydänliiton hallitus päätti myöntää hankkeen toteuttamisesta Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistykselle valtakunnallisen järjestötyön Liekki-palkinnon huhtikuussa 2023. Hallitus perusteli palkitsemista seuraavasti: ”Yhdistys on onnistuneesti levittänyt sydäntietoutta yhteistyössä paikkakunnan muiden toimijoiden kanssa.”

Järjestötyöpalkinnot jaetiin Sydänliiton kevätkokouksen yhteydessä 11.05.2023 Helsingissä.

Sydänturvallisuuden kehittäminen jatkuu ensi syksynä, sillä Hattulan kunta on myöntänyt sydänyhdistykselle aktiivisuusrahaa edelleen tälle vuodelle.

Elvytyksen harjoittelemista. Lattialla elvytysnukke ja sen vierellä kaksi henkilöä.
Elvytysopastus kirjastolla.
Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram