Siirry sisältöön

MultiGolfin MM-kisat 2.9.2023 Lepaalla

MultiGolfissa kamppaillaan tänä vuonna maailmanmestaruuksista. Kisat järjestetään Lepaan multigolfkentällä. Luvassa on edellisten vuosien tapaan iloista ja rentoa meininkiä kauniissa maisemissa. Kisakeskuksena toimii Lepaan kartano, josta kisaajat ja katsojat voivat ostaa syötävää ja juotavaa kisapäivän aikana.

Kisaan voi lähteä mukaan, vaikka Multigolf ei kuuluisikaan omiin ykköslajeihisi. Aiempina vuosina Multigolf on ollut monille kisaajille aivan uusi tuttavuus. Kaikille kisaajille on varattu puistogolfvälineet järjestäjien puolesta. Myös jalkapalloja ja frisbeekiekkoja on varalla muutamia, mikäli niitä ei omasta takaa löydy.

MM-kisoissa kilpaillaan miesten, naisten ja junioreiden (vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneet) sarjoissa. Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi kaikille osallistujille on tiedossa muhkea tuotekassi. MM-kisat huipentaa mittelö, jossa kilpailun kolme parasta (mistä tahansa sarjasta) kisaavat keskenään 500 euron rahapalkinnosta!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.multigolf.fi

Yhteistyössä mukana: Hämeenlinnan Discaajat, Lepaan kartano, Hami, HAMK, DIscGolfPark, Lepaa Golf ja Parolan Visa.

Viim. päivitetty 29.8.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram