Siirry sisältöön

ONEVIOLIN Juteinitalolla 11.10. kello 19.00

ONEVIOLIN esiintyy Juteinitalon Jaakonsalissa (Kauppatie 3) keskiviikkona 11.10. kello 19.00. Lipun voi ostaa etukäteen Hattulan kirjastolta 10€ hintaan. Esityksen kesto on noin 1h.

ONEVIOLIN on artisti, joka venyttää musiikkityylien rajoja ja sitä, mitä viulumusiikista ajattelemme. ONEVIOLIN tekee uniikilla konseptillaan cover-versioita tunnetuista hittikappaleista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Kaikki rummuista melodiaan on tehty ainoastaan artistin viululla, ja kappaleet voivat koostua parhaimmillaan jopa 1500 viuluraidasta. Hänen julkaisemansa videot ovat nousseet sosiaalisessa mediassa valtavaan suosioon ja keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja. ONEVIOLINin vuonna 2022 julkaistu debyyttialbumi ONE on kerännyt yli 200 000 kuuntelua Spotifyssa.

ONEVIOLIN, oik. Pekka Niemi, on vaasalaislähtöinen viulisti ja tuottaja. Pekka on opiskellut viulunsoittoa yhdessä maailman arvostetuimmista yliopistoista, Lontoon Royal College of Musicissa. ONEVIOLIN-projektillaan hän on mm. esiintynyt JVG:n kanssa Ruisrockissa ja eteni vuonna 2020 Talent Suomi -formaatissa finaaliin.

Viim. päivitetty 15.9.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram