Siirry sisältöön

Hulvattoman hauskat uutiset nro 1/4

Lepaan koulun lehden uusin numero on julkaistu. Lukuvuoden 23-24 ensimmäiset horoskoopit ovat jälleen saapuneet! Mitä horoskooppisi lupaa sinulle? Vaivutko syksyn synkkyyteen vai keräätkö vielä ravintoa talviunta varten? Vain tähdet sen tietävät! Tai Lepaan koulun toimitus.

Mitä tässä lehdessä on?

Syksy saapuu ja illat pimenevät. Pian kellotkin siirretään taas “kesään päin”. Mikäpä olisi mukavampaa kuin kääriytyä sohvalle viltin alle Lepaan tuhti uutispaketti kainalossa! Horoskooppien lisäksi lehti sisältää syksypuuhaa ja vinkkejä syysloman viettoon!

Alta voit lukea lehteä tai ladata sen PDF-muodossa.

Viim. päivitetty 13.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram