Siirry sisältöön

Talviuintipaikan aukioloajat

Pappilanniemen talviuintipaikan aukioloajoissa on muutoksia turvallisuuden vuoksi (viivästynyt lämpömaton toimitus). Seuraa ajankohtaista tiedotusta Talviuintipaikan-Facebookissa (lukemiseen ei tarvitse Facebook-tunnuksia).

Talviuintipaikka avataan jälleen kokoaikaisesti, kun lämpömatot saadaan asennettua. Yritys, josta matot on tilattu on ruuhkautunut ja toimitus tämän vuoksi venynyt. Matot on tilattu jo heinäkuussa. Mattojen puuttumisen vuoksi laituri on äärimmäisen liukas ja vaarallinen pakkaskelillä.

Kaikki perutut vuorot korvataan ja korvaavat vuorot ilmoitetaan talviuimareiksi ilmoittautuneille, kun turvallisuustilanne saadaan korjattua ja korvaavista vuoroista tehdään päätös. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa harmia!

Viim. päivitetty 6.11.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram