Siirry sisältöön

Kuvataidekoulun näyttely Hattulan kunnankirjastolla

Vanajaveden opiston Hattulan Lasten ja nuorten kuvataidekoulu on tänä lukuvuonna tutustunut Suomen taiteeseen, kulttuuriin sekä arkkitehtuuriin. Nopea ”taidematka” on käyty myös Australiassa. Näyttelyssä on esillä noin 80 oppilaalta eri materiaalein toteutettuja veistoksia, keraamisia reliefejä, grafiikkaa sekä maalauksia. Kuvataidekoulun näyttelyä pääsee ihailemaan kirjastolla huhtikuun ajan

Suomalaisessa visuaalisen kulttuurin historiassa on tutustuttu monen muun ohella esimerkiksi Reidar Särestöniemen sekä Rut Brykin tuotantoon, Arabian tehtaiden historiaan kuin myös moderniin lasitaiteeseen sekä paikallisiin ja tunnettuihin arkkitehtonisiin kohteisiin. Hattulassa kuvataidekoulun opettajina toimivat artenomi (YAMK) Laura Valo sekä kuvataiteilija (YAMK) Piela Auvinen.

Vanajaveden opiston Lasten ja nuorten kuvataidekoulu tarjoaa laadukasta ja tavoitteellista taiteen perusopetusta esikouluikäisistä yläkouluikäisille. Opetus perustuu lakiin taiteen perusopetuksesta (633/1998). Kuvataidekoulun opetuspisteitä on Hattulassa, Hauholla, Iittalassa, Lammilla, Tervakoskella sekä Turengissa.

teksti: Piela Auvinen (tekstiä muokattu)

kuvat: Laura Valo

Viim. päivitetty 8.4.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram