Siirry sisältöön

Kasvukäytävä liikkuu 10.6.

Hattulan kunta on mukana Suomen kasvukäytävä liikkuu tempauksessa! Tempauksen aikana liikutaan lihasvoimin Seinäjoelta Helsinkiin, pysähtyen kullekin Suomen kasvukäytävän paikkakunnalle. Viestikapula saapuu Hattulaan kirjaston edustalle n. kello 9.00, missä kunnanjohtaja Pekka Järvi ottaa kapulan vastaan. Hyvinvointikoordinaattori Marika Salminen vie viestikapulan Hattulasta Hämeenlinnaan juosten. Matkan pituus n. 10 km, lähtö n. 10.15 lukion edestä (Kinnalantie 1). Viestikapulan vientiin voivat osallistua muutkin kuntalaiset joko juosten tai pyörällä. #kasvukäytäväliikkuu

Lisätietoja tarvittaessa hyvinvointikoordinaattori Marika Salmiselta

Kasvukäytävä liikkuu-mainos
Viim. päivitetty 7.6.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram