Siirry sisältöön

Frisbee- ja Multigolf

Multigolf on laji, jossa yhdellä kentällä voi pelata kolmea lajia: frisbeegolfia, futisgolfia tai puistogolfia. Kaikki multigolf-kentät sopivat siis myös frisbeegolfin pelaamiseen! Kunkin kentän väylät voi pelata läpi pelkästään yhdellä pelivälineellä tai käydä läpi kaikki kolme lajia. Tarkoituksena kaikissa lajeissa on suorittaa jokainen väylä mahdollisimman vähin heitoin, potkuin tai lyönnein. Hattulasta löytyy sekä kolme avointa multigolfkenttää että kolme pelkästään frisbeellä pelattavaa kenttää. Hattulan kunnan kirjastosta voit lainata pelivälineitä omaan käyttöösi.

Multigolf sopii lajina niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin. Seniorit voivat pyytää opastusta lajiin Pia Vekalta; pia.vekka@hattula.fi tai puh. 050 595 3389.

Multigolfin kotisivuilta löydät tarkempaa tietoa lajista ja sen säännöistä. Linkki kotisivuille.

Hattula MultiGolfPark

Juteinikeskuksella sijaitseva 9-väyläinen multigolfpark. Rata sisältää vaihtelevan pituisia väyliä, sekä rakennettuja esteitä. Hattula MultiGolfPark on Suomen ensimmäinen varta vasten lajille rakennettu kenttä, joka otettiin käyttöön kesällä 2019.

Kentän ranking-listan ja muuta lisätietoa löydät tästä linkistä.

Osoite: Opinkuja 2, 13720 Parola. Kulku Opinkujalle Hattulantien kautta. Rata sijaitsee Juteinikeskuksen alueella.

OHJEITA PELAAJILLE, HATTULA MULTIGOLFPARK

Hattulan MultiGolfParkin tulostettava tuloskortti löytyy tästä. Tuloskortista löydät kootusti väyläkohtaiset ohjeet ja par-tulokset eri lajeihin.

Tulostusohje: Tulosta 2-puoleisena, kääntö pitkän sivun kautta.

Lepaan Frisbee-/multigolfrata

Lepaan multigolfrata on hieno 9-väyläinen rata järvenrantamaisemissa Hattulassa. Rata sisältää mm. veden ylityksen (voi pelata myös lyhennettynä) ja muita esteitä. Väylät ovat 50-70m pituisia.

Osoite: Lepaantie 72-90, 14610 Lepaa

OHJEITA PELAAJILLE, LEPAAN MULTIGOLFRATA

Lepaan MultiGolfradan tulostettava tuloskortti löytyy tästä. Tuloskortista löydät kootusti väyläkohtaiset ohjeet ja par-tulokset eri lajeihin.

Tulostusohje: Tulosta 2-puoleisena, kääntö pitkän sivun kautta.

Pekolan Frisbee-/multigolfrata

Pekolan koulun yhteydessä sijaitsee 7-väyläinen metsärata. Radalla on frisbeegolfkorit sekä reiät futisgolfia ja puistogolfia varten. Pekolan radalla voit pelata tuulen kahinan ja linnunlaulun lomassa. Rata sopii erittäin hyvin nuoremmille pelaajille ja aloittelijoille.

Osoite: Aulangontie 629, 13900 Pekola

 

Ahorannan Multigolfrata

Ahorannan leirikeskuksen yhteydessä sijaitsee 9-väyläinen multigolfrata. Rata on leirikeskuksen käyttäjien käytössä.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram