Siirry sisältöön

Ehdota vuoden lapsiystävällisintä tekoa!

Hattulan kunta etsii vuoden lapsiystävällisintä tekoa. Lapsiystävällinen teko voi olla esimerkiksi lapsen oikeuksia, osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja hyvinvointia parantavaa. Teko voi liittyä lasten kasvuun, oppimiseen tai vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Teko voi olla jotain, joka on parantanut ja ilahduttanut lasten arkea, hyvinvointia ja elämää kunnassa. Tekojen toteuttaja voi olla esimerkiksi kunnallinen toimija, yritys, yhdistys tai yksityinen henkilö, joka on edistänyt Hattulan kunnan lapsiystävällisyyttä. Aikaa ehdotusten jättämiselle on 26.9.-4.10.2024. 

Mikäli ehdotuksia tulee paljon, valitsee Lapsiystävällinen kunta-työryhmä ehdotuksista äänestykseen menevät teot. Sen jälkeen alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret saavat äänestää voittajateon. Äänestyksestä tiedotetaan kunnan kotisivuilla sekä päiväkotien ja koulujen kautta. Voittaja julkistetaan Lapsen oikeuksien viikolla. 

Pääset tekemään ehdotuksesi tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/CC56B2E37446B6DC

Miettiessäsi ehdotustasi, voit tutustua lapsen oikeuksiin täällä.

Voit tutustua Lapsiystävällinen kunta -työhön Hattulassa näillä sivuilla.

Lisätietoja hyvinvointipäällikkö Anne Riihilahdelta, anne.riihilahti@hattula.fi

#lapsiystävällinenkunta #lastenoikeudet

Viim. päivitetty 26.9.2024

Löysitkö etsimäsi?

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram