Siirry sisältöön

Vuoden Vanhusteko 2024

Vanhusneuvosto palkitsee Hattulan Vuoden Vanhusteon 2024

Palkinto myönnetään yhteisölle tai hankkeelle, joka on myönteisellä tai innovatiivisella tavalla edistänyt vanhustyötä, kehittänyt toimintamallin tai menetelmän tai muulla tavoin edistänyt iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin parantumista ja nostanut esille iäkkäiden oman äänen ja kokemukset. Voittajan valinnassa huomioidaan myös teon tai hankkeen ajankohtaisuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Eduksi katsotaan, jos palkittu teko/hanke vahvistaa myönteisiä ikäasenteita yhteiskunnassamme, vähentää ikäsyrjintää ja parantaa vanhuusalan veto- ja pitovoimaa.

Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

  • Teon/hankkeen nimi
  • Miksi teko/hanke tehtiin
  • Teon/hankkeen kuvaus: miten hanke/teko tehtiin ja ketkä siihen ovat osallistuneet
  • Onko kyseessä itsenäinen hanke vai onko se osa jotain suurempaa kehittämiskokonaisuutta
  • Mitkä ovat teon/hankkeen vaikutukset
  • Miksi juuri tämä teko/hanke tulisi palkita vuoden vanhustekona
  • Yhteyshenkilön yhteystiedot

Mukaan voi liittää myös muuta hankkeeseen liittyvää materiaalia kuten kuvan, mainoksen, ilmoituksen. Palkinto myönnetään hakemusten perusteella ja Hattulan vanhusneuvosto päättää palkinnon saajan.

Palkinto julkistetaan ja jaetaan vanhustenviikon päätösjuhlassa su 13.10.2024 Hattulan kirkossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus vanhusneuvoston sihteerille: anne.riihilahti@hattula.fi. Lisätietoja Anne Riihilahti, 050-5695363. Hakuaika päättyy ma 23.9.2024 klo 23.59.

Viim. päivitetty 12.9.2024

Löysitkö etsimäsi?

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram