Siirry sisältöön

Kirjasto suljettu ke 6.11 - ke 20.11.

Vanamo-kirjastot (Hattula, Hämeenlinna, Janakkala) ovat suljettuna järjestelmänvaihdon vuoksi 6.11.-20.11. Sulun ajan lainaus-, palautus- ja varauspalvelut ovat pois käytöstä. Sulun jälkeen kirjaston toiminta jatkuu normaalisti.

Lainat sulun aikana

Lainojen eräpäiviä ei osu katkon ajalle. Laina-aikoja pidennetään automaattisesti 4.10. alkaen niin, että eräpäivät sijoittuvat katkon jälkeiselle ajalle marraskuun lopulle ja joulukuulle. Uusithan lainasi ennen käyttökatkoa. Vanamo-Finnaan ei voi kirjautua käyttökatkon aikana eli lainaus-, varaus- tai maksutietoja ei voi tarkistaa, lainoja ei voi uusia, eikä aineistoa varata.

Lisätietoja: hattulan.kirjasto@hattula.fi 

+358 50 5090335

Avainten nouto sulun aikana

Liikunta- ja kokoustilojen avainten nouto järjestetään sulun aikana Hattulan liikuntapalveluiden kautta kello 9-16 välissä. Hattulan liikuntapalvelut löydät osoitteesta Kinnalantie 1, 13720 Parola (2 krs. Hattulan liikuntapalvelut / Parolan lukio).

Lisätietoja: timmivaraukset@hattula.fi

Viim. päivitetty 22.10.2024

Löysitkö etsimäsi?

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram