Siirry sisältöön

Esiopetukseen ja varhaiskasvatukseen haku

ESIOPETUKSEEN JA SITÄ TÄYDENTÄVÄÄN VARHAISKASVATUKSEEN HAKEMINEN HATTULASSA LUKUVUODELLE 2023-2024

Mahdollisuus maksuttomaan esiopetukseen osallistumiseen lukuvuonna 2023-2024 on kaikilla 2017 syntyneillä lapsilla. Lisäksi esiopetukseen oikeutettuja ovat ne 7-vuotiaat lapset, joilla koulukäynnin aloittamista on siirretty vuodella sekä ne 5-vuotiaat, joille on tehty päätös pidennetystä oppivelvollisuudesta.

Esiopetushakemukset 9.8.2023 alkavaan esiopetukseen tehdään kunnan nettisivuilla olevan eDaisyn linkin kautta verkkopankkitunnuksilla 1.2 – 15.2.2023 välisenä aikana. Mikäli tarvitset esiopetuksen lisäksi täydentävää varhaiskasvatusta, niin valitse esiopetusilmoituslomakkeesta hoitomuoto esiopetus ja täydentävä varhaiskasvatus.

Esioppilaan kuljetushakemuksen ohjeistus löytyy kunnan nettisivuilta. Kuljetushakemus tulee toimittaa sivistystoimistoon huhtikuun 2023 loppuun mennessä.

Mikäli haette lastanne esiopetuksen luontoryhmiin, merkitkää toiveenne erikseen lisätietoihin.

Esiopetusta ja sitä täydentävää varhaiskasvatusta järjestetään seuraavissa päiväkotiyksiköissä.

Esiopetuspaikat:

- Päiväkoti Juteini

- Päiväkoti Marjahattu; luonto- ja liikuntapainotteinen esiopetus

- Päiväkoti Pappilanniemi sekä Pekolassa toimiva luontoryhmä

Esiopetusryhmän perustaminen edellyttää pääsääntöisesti seitsemää hakemusta.

Lisätietoja antaa esiopetus- ja varhaiskasvatuspaikkojen suhteen Riikka Talikka p. 050 5768904 tai sähköpostitse riikka.talikka@eduhat.fi. Päätökset esiopetukseen ja sitä täydentävään varhaiskasvatukseen lähetetään sähköisesti viimeistään vko:lla 16.

 

VARHAISKASVATUKSEEN HAKEMINEN HATTULASSA

Varhaiskasvatuspaikkojen keskitetty haku on tarkoitettu uusille varhaiskasvatukseen hakeville lapsille. Ne lapset, jotka ovat jo varhaiskasvatuksen piirissä, niin heidän ei tarvitse hakea uudelleen hoitopaikkaa.

Alle kouluikäiselle lapselle tulee hakea hoitopaikkaa neljä kuukautta ennen toivotun hoidon alkamisajankohtaa. Mikäli hoidon tarve kuitenkin johtuu työllistymisestä, opinnoista, koulutuksesta tai muutosta toiseen kuntaan työn tai opintojen takia eikä tarpeen ajankohtaa ole ennakoitavissa, on hoitopaikkaa haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee päivähoitopaikan.

Varhaiskasvatushakemukset 1.8.2023 alkavalle toimikaudelle tehdään kunnan nettisivuilla olevan eDaisy linkin kautta verkkopankkitunnuksilla 1.2. – 15.2.2023 välisenä aikana.

Varhaiskasvatusta antavat päiväkotiyksiköt:

o Päiväkoti Marjahattu

o Päiväkoti Pappilanniemi, myös Pekolan yksikkö

o Päiväkoti Tuulimylly (Hakuajan päätyttyä lautakunta tekee päätöksen sen osalta annetaanko varhaiskasvatusta päiväkoti Tuulimyllyssä toimikaudella 2023-2024)

o Päiväkoti Viiriäinen

o Perhepäivähoito

Lisätietoja antaa esiopetus- ja varhaiskasvatuspaikkojen suhteen Riikka Talikka p. 050 5768904 tai sähköpostitse riikka.talikka@eduhat.fi. Päätökset esiopetukseen ja sitä täydentävään varhaiskasvatukseen lähetetään sähköisesti viimeistään vko:lla 17.

 

Viim. päivitetty 5.10.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram