Siirry sisältöön

Palvelut työnhakijoille

Työnhaun tehotreeni

Työnhaun tehotreenissä haetaan töitä. Tavoitteena palvelussa on löytää juuri sinulle sopiva työpaikka. Palvelun aikana hahmotetaan työtehtävät joita olet hakemassa ja treenataan erilaisia työhaastattelutilanteita, mutta pääasia on tehdä sitä varsinaista työnhakua yhdessä palveluntuottajan kanssa. Mikäli et löydä tämän palvelun aikana työpaikkaa, saat vähintään uutta oppia työnhakemisesta ja energiaa itsenäiseen työnhakuun.

Työnhaun tehotreenin kesto on 6-8 tuntia.
Tässä palvelussa ei päivitetä työnhakuasiakirjoja eli osallistuthan esim. CV-klinikkaan ennen palvelun alkua päivittääksesi CV:si ja työhakemuksesi.

Työnhaun tehotreeni -palvelun tarjoajat löydät täältä.

Hyvinvoinnin palaset

Haluaisitko löytää oman tapasi ylläpitää hyvinvointia? Tuntuuko siltä, että elämässä on vähän liikaa haasteita? Haluaisitko liikkua ja kuntoilla nykyistä enemmän?

Hyvinvoinnin palasissa saat tueksesi valmentajan, jonka kanssa pääsette yhdessä miettimään juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Tavoitteena on tarkastella millä elämän alueilla hyvinvointisi kaipaisi eniten tukea ja kehittää sinun jaksamistasi sekä työkykyä.

Palvelu sisältää 6 h aktiivista työskentelyä hyvinvointisi hyväksi.

Hyvinvoinnin palaset -palvelun tarjoajat löydät täältä.

Yrittäjän asenne

Mikäli mietit yrittäjäksi ryhtymistä, mutta et ole ihan varma onko sinusta siihen, on tämä juuri sinulle sopiva palvelu. Palveluntuottajan kanssa voitte keskittyä yhdessä siihen, mitä yrittäjyys vaatii ja millaisella asenteella niistä vaatimuksista selvitään. Tässä palvelussa ei kirjoiteta liiketoimintasuunnitelmaa, vaan buustataan motivaatiosi yrittäjyyteen huippuunsa. Sinusta kyllä on siihen!

Palvelun kesto on 8 h.

Yrittäjän asenne -palvelun tarjoajat löydät täältä.

Viim. päivitetty 15.9.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram