Siirry sisältöön

Rempparyhmä 2024

Hattulan nuorisotoimen 3.-16.6. järjestämään rempparyhmään nuoret ohjautuvat sosiaalitoimen, lastensuojelun, nuorisotyön, koulukuraattorien, työpajan tai muiden toimijoiden suositusten kautta. Taustalla voi olla sosiaalisten tilanteiden pelkoa, koulukiusaamista, ongelmia päivärytmissä tai mielenterveysongelmia. Ryhmään tullessa ei kysytä diagnooseja ja mukaantulon syyksi voi riittää myös se, että ei saanut muualta kesätöitä.

Ryhmän kanssa vieraillaan tutustumassa paikallisten toimijoiden tarjoamiin työtehtäviin. Työtehtävät ovat olleet yleisesti huolellisuutta painottavia kiinteistönhoidon tehtäviä, kädentaitoja ja luovuutta vahvistavia kunnostustöitä sekä hevosten ja muiden kotieläinten hoitoa sekä niiden hyvinvoinnista huolehtimista. Toiminnan tarkoituksena on antaa nuorelle kesätyökokemusta erilaisista työtehtävistä, työtodistus, kokemusta ryhmässä olemisesta, voimaantumisesta ja onnistumisen tunteista.

Kesätyötä haetaan erillisellä sähköisellä lomakkeella. Hakuaika on 31.01.–31.03., jonka jälkeen lomake sulkeutuu. Ryhmässä on paikkoja 8 ja valitulle ilmoitetaan työpaikan saannista 30.04. mennessä. Osallistujat saavat kunnan kesätyöpalkan eli 500 €/2 vko, josta voidaan vähentää vero- ja eläkemaksuja.

Lisätietoja:

Etsivä nuorisotyöntekijä Marjo Niittymäki

050 5686 370
marjo.niittymaki@eduhat.fi

Rempparyhmän hakulomake

Hakuaika on päättynyt. Kiitos hakijoille!
Viim. päivitetty 30.1.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram